Tennisvereniging Fijnaart

De tennisvereniging Fijnaart & Heijningen, is een sportieve en gezellige vereniging, gevestigd aan de Appelaarseweg in Fijnaart. Onze vereniging beschikt over een gezellig clubgebouw, een oefenkooi en vier buitenbanen met verlichting.

Regelmatig worden er binnen de vereniging activiteiten gehouden. Deze activiteiten kenmerken zich als gezelligheidsactiviteiten.

Dinsdagavond en woensdagavond houden wij een tossavond voor dames en heren. Voor de jeugd worden ook diverse evenementen georganiseerd. Het spelen in competitieverband behoort ook tot de mogelijkheden van onze vereniging. Verder organiseren we in juni een open toernooi. Dit toernooi wordt altijd druk bezocht, is goed verzorgd en erg gezellig.

De banen zijn bijna heel het jaar bespeelbaar, mits het niet dooit. Ook is er een mogelijkheid om lessen te nemen. De lessen worden gegeven door Tennis.wb.

 

 

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven ziet u de lestypes met het aantal lessen, het aantal cursisten per groep en het lesgeld. Wilt u meer weten over een lestype, klik dan "gewoon" op de betreffende regel.

Staat het lesgeld vast of kan het nog wijzigen?

Uitgangspunt voor het lesgeld is het tarief per lestijd (30, 45 of 60 minuten) en daarop zijn de genoemde bedragen gebaseerd. Als een groep niet vol komt, wordt in overleg met de betreffende cursisten de lestijd verminderd of het lesgeld verhoogd, uiteraard naar rato.

Wanneer moet ik het lesgeld betalen?

We streven ernaar om binnen twee weken na aanvang van de lessen de factuur te sturen.

Zal ik op de gewenste tijd les krijgen?

Wij doen altijd ons best om cursisten in te delen op de gewenste dag en tijd. Het lukt echter niet altijd, bijvoorbeeld doordat cursisten die met elkaar willen spelen, verschillende voorkeuren opgeven. Wij adviseren daarom ook om de voorkeurstijden met elkaar af te stemmen. En alle junioren willen 's middags om 16 uur en alle volwassenen 's avonds om 20 uur en dat kan uiteraard niet.

Is het zeker dat ik bij de gewenste partners wordt ingedeeld?

Uiteraard doen wij ook hier ons best voor, maar in de praktijk blijkt ongeveer de helft (!) van de aangegeven partners niet of niet tijdig in te schrijven. Stem daarom onderling af om allemaal tijdig in te schrijven en dezelfde voorkeursdagen en -tijden in te vullen.

Is er les tijdens de schoolvakanties?

Nee, normaal niet, maar eventuele inhaallessen kunnen, met nadrukkelijke instemming van alle cursisten in de groep en de trainer, in vakantieweken worden ingehaald.

Wanneer hoor ik of ik geplaatst ben voor de les?

We streven ernaar om je uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang van de lessen een e-mail te sturen met de indeling. Mocht je 2 werkdagen voor de geplande startdatum (klik daarvoor op het lestype hierboven) nog niets gehoord hebben, neem dan svp contact met ons op.

Adres

Adres

  • Appelaarseweg 21
  • 4793 EJ Fijnaart
  • Telefoon 0168 – 46 45 04