TV Roosendaal

Welkom bij de tennislessen voor tennisvereniging Roosendaal.

Inschrijven

Jaarrond trainingspakketten voor jeugdleden

Op www.tvroosendaal.nl vind je in het menu “jeugd” alle informatie over Tenniskids en de kleuren Blauw, Rood, Oranje, Groen en Geel. De pakkettraining is DE training voor junioren. Daarnaast kan je als junior ook inschrijven voor extra trainingen.

Let op: bij de pakkettraining staan hieronder de totale bedragen voor zes maanden, van oktober 2020 t/m maart 2021, maar de betaling gaat per maand. Klik op het pakket voor de details.

20 of 12 weken

Senioren kunnen kiezen uit series van 20 (de hele winter) of 12 trainingen. Na afloop van de series van 12 trainingen is verlenging meestal wel mogelijk; dit wordt door de trainer met de cursisten besproken.

Veelgestelde vragen

Klik op de vraag en het antwoord verschijnt. Zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op.

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven zie je de lestypes met de naam, aantal cursisten per groep, aantal lessen in deze cyclus en het lesgeld. Wil je meer weten over een lestype, klik dan op de regel. Er verschijnt dan meer detailinformatie zoals de startdatum en vakanties. Je kan dan ook direct inschrijven of teruggaan naar het overzicht.

Wanneer zijn de lessen? Hoe lang duren ze?

Meestal zijn de lessen voor de junioren 's middags tussen 15.00 en 18.00 uur en voor de senioren 's avond vanaf 18.00 uur en 's morgens. Bekijk de precieze aanvangstijden door op de lestypes hierboven te klikken. Op sommige verenigingen geven we niet elke dag les - dat staat dan ook bij de detailinformatie.

Staat het lesgeld vast?

Het lesgeld is gebaseerd op een met de vereniging afgesproken tarief en geldt voor het aangegeven aantal lessen en cursisten.

Indien de groep niet vol zit kan, naar rato, het lesgeld worden verhoogd. Bij meer cursisten kan het, naar rato, worden verlaagd.

Wanneer moet ik betalen?

Meestal doen we de facturering zo'n twee weken na aanvang van de lescyclus. De factuur krijg je per e-mail. Als je ons een machtiging hebt gegeven om het lesgeld per incasso te innen, dan staat op de factuur de datum waarop dat gebeurt. Heb je geen machtiging gegeven, dan verzoeken wij je het lesgeld binnen een week over te maken.

Wanneer wel incasso? Wanneer niet?

Wij streven ernaar om het lesgeld zo laag mogelijk te houden en om dat te bereiken willen wij onze administratie zo efficiënt mogelijk doen. Als u per incasso betaalt, helpt u ons daarbij. Betalingen per overboeking kosten ons veel tijd en geld.

Moet ik voor "maak kennis met tennis" ook lid zijn van de vereniging?

Voor álle lessen moet je lid zijn, met als enige uitzondering de "maak kennis met tennis" lessen. Dit zijn speciale lessen die wij samen met de verenigingen geven met uiteraard aandacht voor tennis, maar ook voor het plezier binnen de vereniging.

Kom ik altijd bij de gewenste partners in de groep?

Wij doen hier altijd ons best voor, maar het is wel belangrijk dat alle gewenste partners zich ook inschrijven met dezelfde gewenste dag en tijd. In de praktijk komt het helaas voor dat veel partners zich niet inschrijven en dan lukt het niet.

Is mijn les altijd op de gewenste dag en tijd?

Natuurlijk doen wij ons best om iedereen op de gewenste dag en tijd in te delen, maar op de populaire tijden zoals 's middags om 16.00 uur en 's avonds om 19.30 uur lukt dat uiteraard niet.

Wanneer hoor ik of ik ben geplaatst voor een les?

Uiterlijk één week voor de start van de lessen krijg je per e-mail de indeling door. In deze e-mail staat de lesdag en -tijd, de trainer en de partners.

Moet ik mij afmelden bij verhindering?

Ja. Het makkelijkste gaat dat via onze APP. De trainer krijgt dan automatisch bericht. Weet je het al ruim van te voren, dan kan je het natuurlijk ook altijd tegen de trainer zeggen.

Adres

Adres

  • President Kennedylaan 1a
  • 4707AT Roosendaal
  • Telefoon 0165 – 53 32 58