Over Tennis.wb

Tennis.wb is al 20 jaar werkzaam in de regio West-Brabant.

Tennis.wb stelt zich als doel het tennisonderricht op de verschillende verenigingen kwalitatief te verbeteren. Daarnaast wil de bij Tennis.wb ondergebrachte ‘Academy’ jeugdige talenten klaarstomen voor de landelijke (sub)top.

Tennis.wb zal zich in de eerste plaats inzetten voor de verenigingen. Naast het verzorgen van trainingen voor leden van de vereniging zal Tennis.wb ondersteunend werk verrichten. Hierbij kan gedacht worden aan: ondersteuning van vrijwillig kader, ontwikkelen van een jeugd- en beleidsplan, werving en behoud van leden, sponsorbeleid, (helpen) organiseren van evenementen op en voor de verenigingen etc.

De trainers van Tennis.wb zullen meer betrokken zijn bij de verenigingen. Naast de lessen zullen zij actief bezig zijn bij de vereniging met evenementen, competities en andere clubaangelegenheden. De trainers van Tennis.wb zullen voortdurend worden bijgeschoold zodat zij zich blijven ontwikkelen en op de hoogte zijn van nieuwe trends en ontwikkelingen.

Tennis.wb Academy biedt jeugdige talenten de kans om regionaal met elkaar in niveaugroepen te trainen. Met een individueel aangepast volledig trainings- en wedstrijdprogramma worden spelers geholpen het maximale uit zichzelf te halen. Regio(sub)top in de verschillende categorieën, landelijke (sub)top of internationaal, alles is mogelijk. Tennis.wb Academy werkt daarbij nauw samen met de KNLTB.

Tennis.wb zal zich actief bezighouden op het gebied van evenementen. Er zullen verschillende tenniskampen, -competities, -uitjes, -toernooien, -clinics, -eendagstoernooien, etc georganiseerd worden.