Tennisvereniging Vierhoeven

Deze tennisvereniging is opgericht in 1977 en wordt als de mooiste en gezelligste tennis- en padelvereniging van Roosendaal beschouwd, gelegen in een prachtige bosrijke omgeving.

De vereniging beschikt voor tennis over 8 gravel- en 4 kunstgrasbanen en voor padel over 2 padelbanen. Daarnaast is er een mini-baantje en oefenmuur.

Alles in een recreatieve, prestatieve, en ontspannen sfeer en alle banen zijn bijna het gehele jaar bespeelbaar.

Bij TV Vierhoeven zijn er veel activiteiten voor jong en oud en staan persoonlijke prestaties hoog in het vaandel.

Als u inschrijft en niet beschikbaar bent op de mogelijke dagen en tijden, maar toch graag les wilt nemen, neem dan contact met ons op. Wij zullen dan de mogelijkheden voor u bekijken. Er kan ingeschreven worden t/m 13 maart, als u lest dient u lid te zijn van de vereniging, alle informatie over het lidmaatschap staat op de website van TV Vierhoeven

 Inschrijven

Het lesgeld is gebaseerd op 4 leerlingen per groep, indien het meer/minder leerlingen per groep zijn wordt het lestarief of de lestijd aangepast. 

Op vrijdag wordt de Grote Groepstraining aangeboden tussen 16.00-18.00 uur voor groen en geel. Deze training is vooral bedoeld om de jeugd te stimuleren om te tennissen tegen verschillende tegenstanders. Door de trainer wordt aandacht besteed aan techniek, verbeteren van het tactische spel en het tennisinzicht. De kinderen leren elkaar beter kennen en worden zo gestimuleerd om met elkaar tennisafspraken te maken. De vereniging subsidieert deze training voor 50%. Afhankelijk van hoeveel leerlingen er deelnemen per groep zal het tarief bepaald worden. Gelieve bij de opmerkingen te plaatsen of je deel wil nemen aan deze 2e training. Voordat deze training start wordt het lesgeld gecommuniceerd. De vereniging subsidieert deze training met 50% wanneer je naast dit trainingsmoment ook een eerste trainingsmoment hebt bij de vereniging. 

 

 Inschrijven

Het lesgeld is gebaseerd op 4 leerlingen per groep, indien het meer/minder leerlingen per groep zijn wordt het lestarief of de lestijd aangepast. 

Op vrijdag wordt de Grote Groepstraining aangeboden tussen 16.00-18.00 uur voor groen en geel. Deze training is vooral bedoeld om de jeugd te stimuleren om te tennissen tegen verschillende tegenstanders. Door de trainer wordt aandacht besteed aan techniek, verbeteren van het tactische spel en het tennisinzicht.  De kinderen leren elkaar beter kennen en worden zo gestimuleerd om met elkaar tennisafspraken te maken. De vereniging subsidieert deze training voor 50%. Afhankelijk van hoeveel leerlingen er deelnemen per groep zal het tarief bepaald worden. Gelieve bij de opmerkingen te plaatsen of je deel wil nemen aan deze 2e training. 

 

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven ziet u de lestypes met het aantal lessen, het aantal cursisten per groep en het lesgeld. Wilt u meer weten over een lestype, klik dan "gewoon" op de betreffende regel.

Staat het lesgeld vast of kan het nog wijzigen?

Uitgangspunt voor het lesgeld is het tarief per lestijd (30, 45 of 60 minuten) en daarop zijn de genoemde bedragen gebaseerd. Als een groep niet vol komt, wordt in overleg met de betreffende cursisten de lestijd verminderd of het lesgeld verhoogd, uiteraard naar rato.

Wanneer moet ik het lesgeld betalen?

We streven ernaar om binnen twee weken na aanvang van de lessen de factuur te sturen.

Zal ik op de gewenste tijd les krijgen?

Wij doen altijd ons best om cursisten in te delen op de gewenste dag en tijd. Het lukt echter niet altijd, bijvoorbeeld doordat cursisten die met elkaar willen spelen, verschillende voorkeuren opgeven. Wij adviseren daarom ook om de voorkeurstijden met elkaar af te stemmen. En alle junioren willen 's middags om 16 uur en alle volwassenen 's avonds om 20 uur en dat kan uiteraard niet.

Is het zeker dat ik bij de gewenste partners wordt ingedeeld?

Uiteraard doen wij ook hier ons best voor, maar in de praktijk blijkt ongeveer de helft (!) van de aangegeven partners niet of niet tijdig in te schrijven. Stem daarom onderling af om allemaal tijdig in te schrijven en dezelfde voorkeursdagen en -tijden in te vullen.

Is er les tijdens de schoolvakanties?

Nee, normaal niet, maar eventuele inhaallessen kunnen, met nadrukkelijke instemming van alle cursisten in de groep en de trainer, in vakantieweken worden ingehaald.

Wanneer hoor ik of ik geplaatst ben voor de les?

We streven ernaar om je uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang van de lessen een e-mail te sturen met de indeling. Mocht je 2 werkdagen voor de geplande startdatum (klik daarvoor op het lestype hierboven) nog niets gehoord hebben, neem dan svp contact met ons op.

Adres

Adres

  • Visdonkseweg 32
  • 4707PE Roosendaal
  • Telefoon 016 555 44 77