Tennis.wb is een professionele tennisorganisatie met een zeer uitgebreid dienstenpakket. Binnen onze organisatie worden trainingen aangeboden van het allereerste begin tot en met de (inter)nationale top. Daarbij houden wij natuurlijk rekening met individuele ambities en mogelijkheden en is er gepaste aandacht voor (tennis)technische-, tactische-, mentale en fysieke aspecten.

Verenigingen

De verenigingen die formeel werkgever zijn van de clubtrainer worden steeds schaarser vanwege de risico’s, de geringe flexibiliteit en de bijkomende administratieve verplichtingen. Ook als de trainer zijn werkzaamheden  als “zelfstandige” uitvoert gaat u als vereniging niet altijd vrijuit. Vervanging bij ziekte, constante kwaliteit van de trainingen, facturatie, debiteurenbeheer, allemaal zaken waar u als vereniging de zorg voor moet dragen.
Meer informatie

Tennis.wb Academy

De betere spelers en speelsters die binnen de eigen vereniging  niet de gewenste faciliteiten kunnen worden geboden kunnen doorstromen naar de Tennis.wb Academy. Daarnaast kunnen betere (jeugd)spelers uit de gehele regio en zelfs daarbuiten, zich melden om bij de trainers van de Academy in een variatie aan mogelijkheden te trainen. Een belangrijke doelstelling van de Academy is namelijk de betere spelers en speelsters met elkaar te laten trainen. Dit is mogelijk omdat de Academy van Tennis.wb ongeveer 160 spelers en speelsters, die vaak tot ver van over de regiogrenzen komen, bijeenbrengt in niveaugroepen.
Meer informatie

KNLTB

Tennis.wb is blij met de jarenlange samenwerking met de KNLTB. Deze samenwerking staat namelijk garant voor optimale doorstromingsmogelijkheden voor onze leerlingen. Binnen de Academy verzorgen wij op dit moment de instroomtraining en training voor de basisniveau A.

Schooltennis

Schooltennis is al sinds 1987 een begrip op veel basisscholen. Voor tennisverenigingen is het organiseren van een schooltennisactiviteit een ideale manier om kinderen enthousiast te maken voor de tennissport en nieuwe jeugdleden te werven. Tennis.wb kan deze schooltennisprojecten volledig voor u verzorgen. Meer informatie over schooltennis kunt u vinden op www.knltbschooltennis.nl.

 

Bedrijfsleven

Tennis.wb organiseert voor bedrijven, verenigingen en particulieren tennisclinics voor personeel, klanten, leden en management. Bij een clinic zijn de deelnemers actief bezig op de baan onder begeleiding van een één of meerdere leraren. Vaak worden er ook demonstratiewedstrijden gehouden met spelers, deelnemers en/of leraren. De clinic kan geheel aangepast worden aan uw wensen en kan naast een sportief en fysiek deel, ook een motivatie en mentaal onderdeel bevatten.

Wilt u een afspraak maken om met ons over een clinic voor uw bedrijf te praten, klik dan hier om contact op te nemen.
 

Overige training 

Bent u nog geen lid van een vereniging, maar wilt u wel graag tennissen? Tennis.wb biedt ook hiervoor diverse mogelijkheden. Onder de naam "Maak kennis met tennis" biedt Tennis.wb oplossingen voor beginnende tennissers, voor jong en oud.